EVO KOLIKO ZARAĐUJU GLUMCI U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Izađu i po VIŠE HILJADA EVRA mesečno
Ilustracija, Foto: Nigel Spooner / Alamy / Alamy / Profimedia

niste znali

EVO KOLIKO ZARAĐUJU GLUMCI U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Izađu i po VIŠE HILJADA EVRA mesečno

Industrija za odrasle, smatrana jednom od najnaprednijih u svetu, nastavlja da cveta, privlačeći mnoge koji žele da se pridruže

Objavljeno:

Glumci i glumice u ovim filmovima počinju svoje radne dane na specifičan način i, kako kažu mnogi, uživaju u svakom trenutku. Dok se mnogima magla spušta na oči kada pomisle na njihove plate, zapravo je pitanje koliko tačno zarađuju zvezde filmova za odrasle.

Stiven Hirš, potpredsednik kompanije za zabavu za odrasle "Vivid Entertainment", deli svoje uvide sa CNBC-om navodeći da nove glumice obično zarađuju više jer su u početku sveže. Međutim, dalji prihod zavisi od njihove popularnosti. Prema CNBC-u, prosečna glumica u ovoj industriji zarađuje između 800 i 1.000 dolara (oko 1.000 evra) za "tradicionalne scene intimnog odnosa". Oni manje traženi mogu zaraditi oko 300 dolara, dok popularniji glumci mogu dobiti i 1.500 ili čak 2.000 dolara po sceni.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Za ekstremnije scene na setu, plaćanja se kreću između 1.800 i 2.500 dolara. Derek Hej, osnivač agencije za talente LA Direct Models, primećuje da su nekim glumcima ponuđene sume između 2.000 i 6.000 dolara za scene koje do tada nisu radili, kako prenosi hrvatski Index.

Plata varira i za muškarce, često u većim razlikama. Muškarci obično zarađuju 500-600 dolara po sceni ili po danu, a popularniji mogu očekivati 700-900 dolara.

"Mislim da odrasle zvezde ne zarađuju toliko koliko ljudi veruju. Čak i najveće zvezde, verujem, ne zarađuju više od pola miliona godišnje. Čak i ako neke od najpoznatijih zarađuju između 300.000 i 400.000 dolara godišnje, to je i dalje mnogo novca u percepciji većine", zaključuje Derek Hej.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.